Press Esc to close
 

SloveniaHolidays - Slovenščina SloveniaHolidays - English SloveniaHolidays - Deutsch SloveniaHolidays - Italiano

POIŠČI NAMESTITEV:


7 razlogov zakaj rezervirati na SloveniaHolidays.com
  • Rezervacija brez provizije
  • Plačilo ob odhodu
  • Zagotovljene ugodne cene
  • Možnost spremembe rezervacije
  • Rezervacija v treh korakih
  • Velika izbira namestitev
  • Komentarji gostov
Novice

Prejmi najboljše ponudbe na svoj e-naslov:

Želim prejemati:


SloveniaHolidays.com > Radlje ob Dravi > TIC Radlje ob Dravi

Natisni Pošlji-prijatelju

TIC Radlje ob Dravi

Mariborska cesta 8, 2360 Radlje ob Dravi GSM: 00 386 40 852 287, 00 386 40 125 134

 


TIC Radlje ob Dravi - predstavitev


TIC Radlje ob Dravi (turistično informacijski center Radlje ob Dravi) se nahaja v samem središču mesta v kletnih prostorih Marenberškega mladinskega hotela. Nudimo tudi Wi-Fi, računalniški kotiček, vodene turistične programe in oglede ter seveda brezplačne turistične informacije.

Odpiralni čas:
ponedeljek - četrtek: 8. - 22. ure
petek: 8. - 23. ure
sobota: 15. - 23. ure
nedelja: 15. - 21. ure

 
Očarljivo mesto Radlje ob Dravi je skrito v objemu gozdov Pohorja in Kozjaka in ponuja obiskovalcem vsestranske možnosti oddiha.

Kolesarske in pohodniške poti vseh zahtevnostnih stopenj, moderna športna infrastruktura z mnogimi igrišči, urbani kolesarski park, stadion in Športna hiša s plezalno steno, naravno kopališče Vodni park Radlje ob Dravi… zagotavljajo aktivne počitnice z vsestransko rekreacijo.

Duh preteklosti lahko spoznate skozi številna tematska vodenja po Radljah in okolici ter z obiskom tematskih muzejev bodisi Lesarske in etnološke zbirke Vuhreda in okolice, Rosenhofa, ogledom lokalnih zbirk enote Koroškega pokrajinskega muzeja v Radljah ob Dravi v Dvorcu ali Gasilskega muzeja v Gasilskem domu.

Ljubitelji narave boste uživali na panoramskem jahanju, v ogledu Muzeja mineralov Remšnik, na obisku pri zeliščarki ali čebalarju v sprehodih po gozdnih in vodnih učnih poteh ter na pohodih v gozdovih. Tukaj boste srečali eno največjih rastišč tis v Evropi, prostrane nasade hmelja, redko kitajsko suličevko ter najdebelejšo in najširšo evropsko smreko.

Lahko pa se samo sprostite, uživate v svežem zraku in odlični koroški kulinariki. 


Obiščite TIC Radlje ob Dravi (turistično informacijski center Radlje ob Dravi) in predstavili vam bomo vse možno dogajanje na Koroškem.

 
 


Če vam je všeč TIC Radlje ob Dravi, si poglejte tudi: