Press Esc to close
 

SloveniaHolidays - Slovenščina SloveniaHolidays - English SloveniaHolidays - Deutsch SloveniaHolidays - Italiano

POIŠČI NAMESTITEV:


7 razlogov zakaj rezervirati na SloveniaHolidays.com
  • Rezervacija brez provizije
  • Plačilo ob odhodu
  • Zagotovljene ugodne cene
  • Možnost spremembe rezervacije
  • Rezervacija v treh korakih
  • Velika izbira namestitev
  • Komentarji gostov
Novice

Prejmi najboljše ponudbe na svoj e-naslov:

Želim prejemati:


O podjetju


Smo podjetje, ki s svojim znanjem, izkušnjami in profesionalnim odnosom sprejemamo vse izzive, ki nam jih ponuja spletni trg. Naše storitve (oglaševanje; izdelava spletnih strani, izdelava in urejanje različnih spletnih portalov in snemanje predstavitvenih spotov) izvaja visoko usposobljen tim, ki ves čas išče nove, boljše in ugodnejše rešitve za naročnike.

Svoje stranke spreminjamo v poslovne partnerje, s katerimi vzpostavljamo dolgoročni in partnerski odnos. To potrjujejo tudi naši številni kupci, ki smo jim z našimi predlogi in rešitvami omogočili učinkovit nastop na spletnem trgu, ki jim je prinesel dodano vrednost.

Naša največja konkurenčna prednost je v celostnem pristopu tako do kupca kot tudi do izvedbe storitev. Svojim kupcem svetujemo, kako naj se s predstavitvijo na spletu učinkovito predstavijo širši javnosti in tako pridobijo nove stranke ter s povečanjem zaupanja ohranijo že obstoječe. Zato ves čas spremljamo novosti in trende s področju razvoja novih internetnih storitev.

Naš osnovni in edini cilj je zadovoljstvo kupcev in dolgoročno sodelovanje z njimi.
 VIZIJA


Sloveniaholidays.com je največji spletni ponudnik idej za preživljanje prostega časa v Sloveniji. Ima najbolj celovito ponudbo aktualnih turističnih aranžmajev za vse slovenske destinacije in vse interesne skupine.


POSLANSTVO

Obiskovalcem portala Sloveniaholidays.com omogočamo enostaven pregled in izbor aktualne ter celovite turistične ponudbe v Sloveniji, na enem mestu, pred in na potovanju. Preko sodobnih komunikacijskih kanalov zagotavljamo najvišjo stopnjo zadovoljstva tako pri izboru kot pri oblikovanju njihovega prostega časa.
 


 

Acenta d. o. o.
Kranjska cesta 4,
4240 Radovljica

tel.: 04 530 28 28

Pošlji e-mail