Press Esc to close
 

SloveniaHolidays - Slovenščina SloveniaHolidays - English SloveniaHolidays - Deutsch SloveniaHolidays - Italiano

POIŠČI NAMESTITEV:


7 razlogov zakaj rezervirati na SloveniaHolidays.com
  • Rezervacija brez provizije
  • Plačilo ob odhodu
  • Zagotovljene ugodne cene
  • Možnost spremembe rezervacije
  • Rezervacija v treh korakih
  • Velika izbira namestitev
  • Komentarji gostov
Novice

Prejmi najboljše ponudbe na svoj e-naslov:

Želim prejemati:


Kolesarski izleti


Kolesarili smo v različnih obdobjih, zato so fotografije in opisi prilagojeni na takratni čas.
 

Obilo kolesarskih užitkov!
 

Kolesarski izlet po vinski cesti


Verjetno ne boste nič presenečeni, če vas bom tokrat odpeljala tja, kjer je vino doma. Med gorice in kmečki turizem. Med zvok klopotcev in vonj pečenih kostanjev, med veselje, petje in vriskanje.
 

več o tem  

 


Kolesarski izlet po obrobju Maribora
 
Kako čas beži in kako se spreminja vreme okoli nas. Dnevi so krajši, bolj mrzli, vlažna jutra nas v dan popeljejo v čisto zmerne temperature, ko moramo obleči tudi že pulover ali jakno.
 

več o tem  

 

  


Kolesarski izlet na Gorco


Tako zelo čas beži, da se mogoče niti ne zavedamo, pa vendar bo poletja kmalu konec. Na to nas opozarja predvsem narava.
 

več o tem 

 

 
 

Nepredvidljiv kolesarski izlet


Vsak dopust od nas zahteva določeno mero previdnosti. Pa naj bo to letovanje za čez vikend, za nekaj dni ali celo za cel mesec.
 

več o tem   

Kolesarski izlet Bibinje - Dračevac


Ste bili že na morju? Ne. Ste bili že na morju s kolesom? Ne. No pa pojdite z menoj. Čas dopustov bo verjetno vsakogar izmed vas popeljal na morje.


več o tem  

 

 
Kolesarski izlet na Roglo


Visoke temperature v vročih poletnih dnevih so me prisilile, da sem se s kolesom podala nekam, kjer je bolj hladno, kjer lahko zadihaš.


več o tem 

 


Kolesarski izlet Pohorje - Trikotna jasa
 


Naš cilj, Trikotna jasa na Pohorju, na višini 571 m. Pot sem pričela v Razvanju. Najbolje je, da za izhodišče poti izberemo Betnavski grad, kjer lahko mirno pustimo tudi avtomobil.


več o tem  

 

Kolesarski izlet Istra - Poreč

 
Morje, sonce, plaže, sončni zahod, vonj po borovcih … vse na enem mestu nam ponuja obala.
Ko sem se pred kratkim sprehajala po internetu sem se v planiranju vikend kolesarjenja osredotočila predvsem na sosednjo Hrvaško - Istro.
 

več o tem  

 
Kolesarski izlet po Tuhinjski dolini do Kozjaka


Včasih obžalujem, da nisem,  kar se rekreacije tiče, jutranji tip, ampak sem bolj pozno popoldanski in me potem pogosto omejuje čas, vsaj kar se kolesarjenja tiče. 


več o tem 

 


Kolesarski izlet na Tojzlov vrh


Na obronkih Kozjaka ob Dravski dolini se nahaja Tojzlov vrh. Privlačen je prav za vse, tako za pohodnike, kolesarje in tudi tiste, ki sem zaidejo z avtomobilom, da bi kaj dobrega pojedli.
 

več o tem  

 

 
Tour de Mur - Avstrija

 


V Sloveniji imamo zagotovo veliko kolesarskih destinacij kamor se lahko odpravimo. Pa vendar nas včasih potegne tujina.


več o tem 

 


S kolesom pod Kamniške planine

 


Čeprav sem razmeroma pozno prišla domov in mi ni ostalo veliko časa za lovljenje zadnjih sončnih žarkov, sem se že na poti iz ljubljanskih  popoldanskih prometnih konic, odločila, da grem na svež zrak pod planine.


več o tem 

 


Na kolesu od Preddvora do Zbiljskega jezera


Tisti, ki smo doma pod Kamniškimi planinami lahko kolesarske kilometre nabiramo med turističnimi kraji, ki jih v gorenjskem koncu ni malo.


več o tem  

 


Kolesarski izlet - Gaj nad Mariborom


Sezona kolesarjenja je na vrhuncu, vendar roko na srce, nagajalo nam je vreme. Pa vendar sem našla lep dan, ki ni kazal večjih znakov oblačnosti in padavin ter se odpravila in se izmuznila vsakdanjiku.
 

več o tem  

 

Kolesarski izlet - »Skok« na Piramido


Včasih človeka preganja čas, zmanjkuje ga, kar tako. Enostavno več ne veš, kje so tiste dolge ure, ki so se vlekle, kot včasih. Danes, pa že vse tako drvi mimo nas...
 

več o tem   

 
 


Popoldanska vožnja po ParenzaniJagodje pri Izoli je kar dobro izhodišče, če se odpelješ proti Portorožu ali proti Kopru, v obe smeri te popelje pot po prečudoviti naravi...
 

več o tem  

 


Kolesarski izlet po pozabljeni dolini Dragonje


Dolina Dragonje je ena izmed tistih delov, ki se ga splača pogledati, saj mislim, da so nanj že zdavnaj pozabili. Divja, zapuščena narava, daje pravi čar in napolni vsako romantično dušo...


več o tem  

 

Kolesarski izlet Izola – Koper – Tinjan – Osp

 


Če se ti čisto tako po sreči pojavi najbolj znana kolesarska pot na obali, tik ob dvorišču tvojega apartmaji, mi verjemite, imate idealne pogoje, da se odpraviti kamorkoli...


več o tem  

 

Kolesarski izlet iz Maribora na Sveti Urban

 
 
Kaj nas osrečuje? Je to dober film, zanimiva knjiga, nakupovanje, ležanje ali morda tek, jahanje, igranje odbojke? Mogoče tudi. Vendar ta trenutek me najbolj osrečuje lep sončen dan, kolo in jaz. Nedeljsko jutro kot nalašč za to.


več o tem  


 

 

Kolesarski izlet iz Maribora na Ptuj


Lepo se je usesti na kolo, če imamo za seboj že nekaj kilometrov in je naša kondicija v dobrem stanju. Ampak, ker na začetku sezone nismo v najboljši fizične pripravljenosti, moramo v teh toplih dneh nabirati prav to, kondicijo...


več o tem  

 
Kolesarski izlet iz Portoroža na Korte


Ko si enkrat na slovenski obali je »greh« ne stopiti na kolo in se podati raziskovati okolico. Podeželje naše primorske je lahko prav tako lepo kot samo morje. Ne diši sicer tako, ampak popolnoma drugače...


več o tem  

 
Kolesarski izlet po slovenski obali


Dnevi bodo vedno toplejši in zato vam posredujemo zanimiv kolesrski izlet po slovenski obali, ki nam ga je posredovala Petra Poštrak. Izlet je še prav posebej primeren za dame.


več o tem