Press Esc to close
 

SloveniaHolidays - Slovenščina SloveniaHolidays - English SloveniaHolidays - Deutsch SloveniaHolidays - Italiano

POIŠČI NAMESTITEV:


7 razlogov zakaj rezervirati na SloveniaHolidays.com
  • Rezervacija brez provizije
  • Plačilo ob odhodu
  • Zagotovljene ugodne cene
  • Možnost spremembe rezervacije
  • Rezervacija v treh korakih
  • Velika izbira namestitev
  • Komentarji gostov
Novice

Prejmi najboljše ponudbe na svoj e-naslov:

Želim prejemati:


SloveniaHolidays.com > Žiri > Restavracija Sklednik

Natisni Pošlji-prijatelju

Restavracija Sklednik

Strojarska ulica 16, 4226 Žiri
tel.: 00 386 5 996 83 36, GSM: 00 386 41 375 370, faks: 00 386 5 996 83 38

 


Restavracija Sklednik - predstavitev

 

Sklednik, gostinske storitve d.o.o. je gostinsko podjetje iz Žirov, ki se ukvarjas pripravo in razvozom hrane. Dnevno v naši restavraciji Sklednik Žiri pripravimo pet različnih malic, kjer lahko izbirate med tremi toplimi obroki, od tega se dva obroka dnevno spreminjata. Na voljo je še solatni krožnik, ki se prav tako spreminja dnevno ter malico, ki jo sestavljajo mlečni izdelki, namazi in sadje. Dnevno nudimo še kosila, ki si jih ob predhodnem naročilu lahko privoščite v naši restavraciji, ali pa jih odnesete domov.

Malice so na voljo vsak dan od 9.00 do 12.00 ter od 17.30 do 18.00, kosila pa od 13.00 do 15.30.

Pomemben del naše ponudbe predstavlja catering, kjer ob različnih dogodkih, kot so obletnice, obhajila, pikniki, poroke, poslovna srečanja in ostalih priložnostih za hrano in pijačo poskrbimo mi, vi pa se lahko v miru posvetite zabavi gostov in druženju z njimi. Izbiro hrane in pijače prepustimo vam, izbirate pa lahko med hladnimi in toplimi jedmi, solatami, narezki, obloženimi kruhki, pecivom in sadjem, seveda pa so na voljo še druge jedi.Mesto pogostitve pa si izberete sami. Za postrežbo imamo na voljo tudi osebje, če želite, pa vam lahko hrano samo dostavimo. Po potrebi lahko postavimo tudi šotor, mize in stole.

Piknike organiziramo na mestu, ki si ga izberete sami. Na voljo imamo vse vrste mesa, zelenjave, solat ter drugih jedi. Na piknikih lahko poskrbimo še za vso ostalo potrebno opremo (mize, pribor, krožniki, pogrinjki, šefingi…).

Poleg cateringa in pripravi piknikov nudimo prostor in ustrezno pogostitev še na porokah. Lahko pa se odločite za poročno slavje v restavraciji Sklednik Žiri, kjer imamo na voljo prostor, ki sprejmem do 300 gostov. Mladoporočencema je prepuščena izbira pogrinjkov ter dekoracija sveč in rož, kot tudi način pogostitve. Pri slovesni večerji je na voljo klasična ali samopostrežni bife.


Restavracija Sklednik Žiri vas pričakuje:
ponedeljek - petek od 6. – 20. ure
sobota, nedelja, prazniki: po dogovoru!

 

 
 


Če vam je všeč Restavracija Sklednik, si poglejte tudi: