Press Esc to close
 

SloveniaHolidays - Slovenščina SloveniaHolidays - English SloveniaHolidays - Deutsch SloveniaHolidays - Italiano

POIŠČI NAMESTITEV:


7 razlogov zakaj rezervirati na SloveniaHolidays.com
  • Rezervacija brez provizije
  • Plačilo ob odhodu
  • Zagotovljene ugodne cene
  • Možnost spremembe rezervacije
  • Rezervacija v treh korakih
  • Velika izbira namestitev
  • Komentarji gostov
{googleMapModule}
Novice

Prejmi najboljše ponudbe na svoj e-naslov:

Želim prejemati:


SloveniaHolidays.com > Portorož > Gostilna Tomi

Natisni Pošlji-prijatelju

Gostilna Tomi

Letoviška 1, 6320 Portorož
tel.: 00 386 5 674 02 22, GSM: 00 386 41 739 996, faks: 00 386 5 674 72 85

 


Gostilna Tomi - predstavitev

Odlična gostilna Tomi Portorož je v letu 2011 zadostila zahtevnim kriterijem nacionalnega ocenjevanja in postala del eminentne skupine, ki nastopa pod blagovno znamko Gostilna Slovenija.Ta predstavlja kvalitetno, avtentično slovensko kulinariko in zagotavlja vrhunski standard. Jedi lokalnega in regionalnega izvora temeljijo na številnih morskih in mesnih specialitetah. Še posebej smo poznani po ribi iz pečice, kapesantah, kozicah na rukoli, refoškovih fužih s tartufi z rakovico, polnjenih njokih v škampovi omaki, hobotnici, ter starih in že pozabljenih jedeh, kot je polenta z bakalarjem (polenovko) na toplo. To je le nekaj jedi, ki so nastale z željo po združevanju lokalne in tradicionalne kulinarike, pripravljene na sodoben način in s pridihom Jadranskega morja.

Pri pripravi hrane uporabljamo le najboljše sestavine, kot so lokalno pridelana zelenjava, 4 vrste oljčnega olja (mavrino, istrska belica, leccino, dalmatinsko), solni cvet iz sečoveljskih solin in odlična slovenska vina iz bližnje okolice. Kuhinja se prilagaja letnim časom ter svežim živilom jadranskega morja in istrskega zaledja.

Lokacija gostilne, neposredno nad mestom Portorož, gostom ponuja izjemen pogled na portoroški zaliv in tako še nadgradi nepozabno kulinarično izkušnjo, ki vas čaka v Gostilni Tomi Portorož.
 


Če vam je všeč Gostilna Tomi, si poglejte tudi: