Press Esc to close
 

SloveniaHolidays - Slovenščina SloveniaHolidays - English SloveniaHolidays - Deutsch SloveniaHolidays - Italiano

Novice

Prejmi najboljše ponudbe na svoj e-naslov:

Želim prejemati:


SloveniaHolidays.com > Poudarjene vsebine

Natisni Pošlji-prijatelju

Hotel*** in kamp Belvedere, Izola


Naselje se nahaja med Izolo in Portorožem, na vzpetini neposredno nad morjem. Vse sobe so sodobno opremljene.
Sobe že od 70,00 €.
Hotel***  in kamp Belvedere, Izola

Hotelsko naselje Belvedere
Vse sobe so opremljene s televizijo, telefonom, mini barom, klima napravo in večinoma z balkonom. Poleg tega so na voljo udobni apartmaji s popolnoma opremljeno kuhinjo. Bogata je gostinska ponudba v restavraciji.

Obilo je možnosti zabave in rekreacije: plesna glasba na terasi, poletna diskoteka, nočni bar s programom (odprt skozi vse leto), tenis, namizni tenis, badmington, mini golf.

Poleg bazena za vse potrebe in starosti gostov, ima naselje naravno morsko plažo (600m), do katere vodi slikovita pot, za goste hotela pa je organiziran brezplačen prevoz z minibusom.

Gostom v naselju je na voljo še trgovina z živili, souvenir, tobak, aperitiv bar in urejeno parkirišče.

Ponujamo tudi izlete v okolico z avtobusom ali ladjo. 

Camping Belvedere
V turističnem naselju Belvedere, na vzpetini med Izolo in Portorožem, nedaleč od morja, leži kamp II. kategorije s površino 2,5 ha in kapaciteto 500 gostov. Večji del je v senci v borovem gozdičku.

Poleg možnosti rekreacije in zabave ter kopanja v hotelskem bazenu, ima naselje tudi naravno morsko plažo (600 m), do katere vodi slikovita sprehajalna pot, za goste kampa pa je organiziran brezplačen prevoz s hotelskimi minibusi.
 
Ponudbo dopolnjuje še trgovina z živili, souvenir, tobak, hotelska restavracija. Možnost sprehodov in organiziranih izletov v okolico - z avtobusom ali ladjo.

Rezervacij za kamp ne sprejemamo.

Več informacij in rezervacije!