Press Esc to close
 

SloveniaHolidays - Slovenščina SloveniaHolidays - English SloveniaHolidays - Deutsch SloveniaHolidays - Italiano

POIŠČI NAMESTITEV:


7 razlogov zakaj rezervirati na SloveniaHolidays.com
 • Rezervacija brez provizije
 • Plačilo ob odhodu
 • Zagotovljene ugodne cene
 • Možnost spremembe rezervacije
 • Rezervacija v treh korakih
 • Velika izbira namestitev
 • Komentarji gostov
Novice

Prejmi najboljše ponudbe na svoj e-naslov:

Želim prejemati:


Kolesarimo po centru Ljubljane in plujemo po Ljubljanskem barju


Kolesarimo po centru Ljubljane in plujemo po Ljubljanskem barju - 3-dnevni paket

Ljubljano boste doživeli drugače. Pokazali vam bomo mirne kotičke, kjer boste uživali v naravi in se sprostili od napornih dnevov. Imeli boste veliko samostojnega raziskovalnega časa, zato ne pozabite vzeti zemljevidov ali priročnika. Med drugim pa si bomo vseeno uspeli pogledati pomembne znamenitosti in nekaj arhitekture, ki prestolnici dajejo tisti čar dragocenosti.

Za razliko od mestnega hitenja pa smo za vas pripravili predvsem počitek, orientacijske naloge, ustvarjanje, oddih pod slapovi, umirjeno vožnjo s kolesi ob bregovih reke, odkrivanje skritih kotičkov v mestu, obisk kaznilnice in muzejev, ter intelektualnih igric. Zanimive zgradbe, razlaga vodiča in pogled z drugačne perspektive, pa vam bo najbolj zanimivo v mirni plovbi z ladjo, kjer si boste lahko vse natančno pogledali.

Dosegli bomo razgledno točko, ki vam bo ponudila pogled na celotno barje z Ljubljano, za hrbtom pa boste lahko v fotografski objektiv ujeli najvišji slovenski vrh Triglav. Pri vseh zanimivostih in nezahtevnih aktivnostih pa boste lahko tudi sami raziskovali okolico na podlagi napotkov vodiča. Na celotnem zelo strokovnem vodenju boste slišali veliko novega o zgodovini, prebivalcih, kulturi, jeziku, arhitekturi in naravnih pojavih.

Ste za logične igrice, mislite da lahko rešite uganko?

Da aktivnosti ne bo manjkalo, vas čaka posebna preizkušnja. S pomočjo splošnih logičnih ugank, in dešifriranjem kod boste morali razvozlati in najti ključe, ter rešiti sebe in celo skupino iz nenavadne zgradbe. Čaka vas kup skrivnosti in nevsakdanjih preprek, ki vam bodo močno otežile izhod, skupina pa potrebuje vašo natančnost in intelektualni čut.

Da bomo imeli veliko časa na vsaki točki si bomo pomembne točke in znamenitosti Ljubljane ogledali kar z mestnimi kolesi. Odkrivali bomo skrite kotičke, ki jih poznajo samo redki domačini in se tam posvetili izdelovanju novih unikatnih stvari.

Pogledali si bomo največje znamenitosti kot so Ljubljanski grad, tržnica, tromostovje, stari del mesta, Prešernov trg, zmajski in “ljubezenski” most, ter številne arhitekturne stavbe, ki krasijo majhen center mesta. Vse znamenitosti so si zelo blizu, zato ne bomo hiteli.

Nit našega programa bo voda in reka sedmerih imen Ljubljanica. V mestu je kar 28 pitnikov sveže odlične vode, kjer se bomo pri nekaj teh ustavili, osvežili, ter si pogledali kako so narejeni.

Za popestritev dneva bomo izkusili plovbo z ladjo po reki Ljubljanici, ki zna ob sončnem zahodu biti prečudovita. Videli boste ves stari del prestolnice in vso novo zgrajeno obrežje, ki je namenjeno ljubljanskim študentom za učenje v naravi... a da se bo dan res zaključil popolno si ob sproščeni plovbi privoščite kozarec šampanjca ali hladnega prigrizka, ter resnično odplavate tudi z mislimi.

Seveda je nit voda in naša čudovita Ljubljanica, zato vas drugi dan ne bomo pustili na vročem mestnem betonu. Nedaleč stran, le dobrih 20km, se bomo odpravili do slapov, ob katerih ne manjka prijetne nedotaknjene narave in sprostitve, njihov izvor pa vas bo izjemno navdušil. Ste kaj vraževerni?

Nujen pripomoček v vašem nahrbtniku je zemljevid, saj smo za vas pripravili tudi nepozabno in nezahtevno preizkušnjo na kajaku, kjer boste uspeli na mirni vodi uživati, se spoznati z rastlinjem, ki raste samo na tem območju in ugotavljati po katerih strugah plujemo in na kateri lokaciji bomo zaključili. Poleg strokovnega vodenja in vodiča, ki je živa enciklopedija boste uživali ob brenčanju žuželk, oglašanju žab in petju ptic. Rahlo žuborenje vode vas bo sprostilo in čisto napolnilo z novo energijo.

Aktivnosti so razumske, ustvarjalne in natančne ter pisane vam na kožo.

 

 

Cena izleta:
     1 oseba: 664,74 eur
     2 osebi: 377,19 EUR /osebo
     3 osebe: 281,34 EUR /osebo
     4 osebe: 233,42 EUR /osebo
     5 oseb: 204,66 EUR /osebo
     6 oseb: 197,64 EUR /osebo
     7 oseb: 182,21 EUR /osebo
     8 oseb: 170,64 EUR /osebo

Za večje skupine prosimo pošljite povpraševanje na e-naslov: jelena@acenta.si
 

3-dnevni zeleni paket vključuje:

 • 1 x kosilo
 • prevoze
 • izposoja kolesa
 • turistična ladja
 • ogled znamenitosti (Ljubljanski grad, muzeji, arhitektura stavbe, parki, mostovi ...)
 • ogled najlepših delov narodnega parka v Ljubljani (slapovi, razgledna točka...)
 • privlačna in zanimiva igra za vsakogar (presenečenje)
 • vodenje po programu

Nastanitve:

 • Dvoposteljna soba v hostlu: od 40 €/soba/noč
 • Ena postelja v hostlu: od 12 €/soba/noč
 • Dvoposteljna soba v zasebnih nastanitvah od 80 €/sobo/noč
 • Apartma za 2 osebi: od 70 €
 • Dvoposteljna soba z zajtrkom v Hotelu s 3 zvezdicami: od 90 €/sobo/noč
 • Dvoposteljna soba z zajtrkom v Hotelu s 4 zvezdicami: od 160 €/sobo/noč