Press Esc to close
 

SloveniaHolidays - Slovenščina SloveniaHolidays - English SloveniaHolidays - Deutsch SloveniaHolidays - Italiano

POIŠČI NAMESTITEV:


7 razlogov zakaj rezervirati na SloveniaHolidays.com
  • Rezervacija brez provizije
  • Plačilo ob odhodu
  • Zagotovljene ugodne cene
  • Možnost spremembe rezervacije
  • Rezervacija v treh korakih
  • Velika izbira namestitev
  • Komentarji gostov
{googleMapModule}
Novice

Prejmi najboljše ponudbe na svoj e-naslov:

Želim prejemati:


Apartmaji Krvavec

Ambrož pod Krvavcem 16, 4207 Cerklje na Gorenjskem GSM: 00 386 31 319 150

Apartmaji Krvavec so od Ljubljane oddaljeni le 45 minut vožnje, iz Letališča Jožeta Pučnika Ljubljana pa je z avtom le 30 minut. Do planine Jezerca, kjer se nahaja apartma, lahko pridete po urejeni asfaltirani poti oziroma s kabinsko žičnico ali pa organizacijo prevoza prepustite nam.

Smučišče je oddaljeno cca. 500 m, izhodišče pa je Kriška planina.


Dostop s kabinsko žičnico
Do apartmajev lahko pridete s kabinsko žičnico iz vasi Grad v Cerkljah na Gorenjskem.

Na avtocesti Jesenice–Ljubljana izberemo izvoz Kranj–vzhod, nato pa z vožnjo nadaljujemo proti Brniku, Komendi in Mengšu. Ko prispemo do glavnega krožišča na Spodnjem Brniku, nadaljujemo v smeri Cerkelj in smučišča Krvavec. Na koncu Cerkelj na Gorenjskem zapustimo glavno cesto, ki se nadaljuje proti Velesovem in Visokem, in nadaljujemo rahlo desno v smeri smučišča Krvavec. Kmalu prispemo v vas Grad, kjer nadaljujemo še nekaj kilometrov, naravnost proti spodnji postaji kabinske žičnice na Krvavec.

Na zgornji postaji kabinske žičnice lahko pozimi za vas poskrbimo za
revoz z motornimi sanmi, poleti pa vas po želji pričakamo z avtom in vas
skupaj s prtljago prepeljemo do apartmaja.Dostop z avtom
Na avtocesti Jesenice–Ljubljana izberemo izvoz Kranj–vzhod, nato pa nadaljujemo proti Brniku, Komendi in Mengšu. Ko prispemo do glavnega krožišča na Spodnjem Brniku, nadaljujemo v smeri Cerkelj in smučišča Krvavec. Na koncu Cerkelj na Gorenjskem zapustimo glavno cesto, ki se nadaljuje proti Velesovem in Visokem, in nadaljujemo rahlo desno v smeri smučišča Krvavec. Kmalu prispemo v vas Grad, kjer nas oznake za naselje Ambrož pod Krvavcem usmerijo desno na strmo asfaltno cesto (naravnost sta spodnja postaja krožno-kabinske žičnice na Krvavec in Štefanja Gora). Ko strmina nekoliko pojenja, pridemo do križišča, kjer nadaljujemo levo v smeri naselja Ambrož pod Krvavcem (naravnost so naselja Ravne, Apno in Šenturška Gora). Nekoliko naprej se cesta najprej  spusti, nato pa vzpenja prek mestoma razglednih pobočij. Višje zgoraj prispemo do Ambroža pod Krvavcem, kjer po levi strani obidemo cerkev sv. Ambroža in turistično kmetijo Pr' Ambružarju. Od kmetije preide cesta v gozd ter se skozi njega vzpenja vse do planine Jezerca, kjer je veliko urejeno parkirišče.

Neposreden dostop z avtom je zagotovljen do samega apartmaja, vsakemu apartmaju pa pripada eno parkirišče. Če zaradi zasnežene poti dostop ni mogoč, lahko avto parkirate na prostornem parkirišču 200 metrov pred apartmajem, mi pa vas bomo z motornimi sanmi z veseljem prepeljali do naše brunarice. 


Dostop z letališča
Pot z letališča vodi na desno, do Brnika, kjer v prvem krožišču izberemo tretji izvoz proti Krvavcu in Cerkljam na Gorenjskem. Na koncu Cerkelj na Gorenjskem zapustimo glavno cesto, ki se nadaljuje proti Velesovem in Visokem, in nadaljujemo rahlo desno v smeri smučišča Krvavec. Kmalu prispemo v vas Grad, kjer nas oznake za naselje Ambrož pod Krvavcem usmerijo desno na strmo asfaltno cesto (naravnost sta spodnja postaja krožno-kabinske žičnice na Krvavec in Štefanja Gora). Ko strmina nekoliko pojenja, pridemo do križišča, kjer nadaljujemo levo v smeri naselja Ambrož pod Krvavcem (naravnost so naselja Ravne, Apno in Šenturška Gora). Nekoliko naprej se cesta najprej spusti, nato pa vzpenja prek mestoma razglednih pobočij. Višje zgoraj prispemo do Ambroža pod Krvavcem, kjer po levi strani obidemo cerkev sv. Ambroža in turistično kmetijo Pr' Ambružarju. Od turistične kmetije naprej cesta preide v gozd ter se skozi njega vzpenja vse do planine Jezerca, kjer je veliko urejeno parkirišče.

Gostom ponujamo tudi prevoz z letališča.