Press Esc to close
 

SloveniaHolidays - Slovenščina SloveniaHolidays - English SloveniaHolidays - Deutsch SloveniaHolidays - Italiano

POIŠČI NAMESTITEV:


7 razlogov zakaj rezervirati na SloveniaHolidays.com
  • Rezervacija brez provizije
  • Plačilo ob odhodu
  • Zagotovljene ugodne cene
  • Možnost spremembe rezervacije
  • Rezervacija v treh korakih
  • Velika izbira namestitev
  • Komentarji gostov
Novice

Prejmi najboljše ponudbe na svoj e-naslov:

Želim prejemati:


SloveniaHolidays.com > Posebna ponudba > NOVO! LINIJA 1909 CHARDONNAY PRESTIGE

Natisni Pošlji-prijatelju

Vinska klet Metlika

Cesta XV. brigade 2, 8330 Metlika
tel.: 00 386 7 363 70 00, faks: 00 386 7 363 70 11

NOVO! LINIJA 1909 CHARDONNAY PRESTIGE

 

V počastitev 110. obletnice so naši strokovnjaki v kleti pridelali novo presenečenje, ki vas bo zagotovo navdušilo. V zahvalo predanemu delu in trudu našim vinogradnikom in njihovim družinam, smo novo linijo premium segmenta poimenovali 1909, kar zajema 110 letno trdo delo naših vinogradnikov. Ponosni smo na našo klet, ki ima zelo bogato zgodovino in tradicijo, ki se prepletata s sodobnim znanjem naših strokovnjakov. Blagovna znamka 1909 predstavlja vina vrhunske kakovosti.

Prepričano smo, da se vrhunska kakovost rodi že v vinogradu, zato s posebno predanostjo in trdim delom poskrbimo, da do vinske kleti pripotujejo samo izbrane grozdne jagode, ki jih s posebno strastjo preobrazimo v enkratno umetnino vinarstva. Posebna ljubezen in potrpežljivost vinogradnikov do narave ter natančno spremljanje kakovosti, se odražata tako v kakovosti grozdja kot vina.

Prepoznali smo najboljšo vinogradniško lego v Vidošičih, kjer se zemlja, trta in sonce ujamejo v popolnosti. Odlična lega in predanost naših strokovnjakov skupaj predstavljata temelj za prefinjenost vin linije 1909.

Chardonnay Prestige je prvi, ki je začel zgodbo vrhunskih vin linije 1909. Pridelan je iz izbranih grozdnih jagod iz najboljše, s soncem obsijane lege v Vidošičih. Enoletno zorenje na drožeh v novih barik sodčkih mu daje izjemno eleganco. Vino je sortno bogato izrazito, z izjemno sočnostjo in lepim sadnim nabojem v ustih. Chardonnay Prestige je izjemna kreacija narave ter popolna vizija vinarja, ki ljubiteljem vina pričara okus nepozabnega vinskega doživetja. Ponudbo linije 1909 bomo v prihodnje razširili z novim vrhunskim rdečim vinom.

Vinogradništvo je v Beli krajini način življenja, kjer skoraj vsaka družina obdeluje manjši vinograd. Gre za pretežno strma pobočja, kjer je potrebno večino del v vinogradih opraviti ročno, zato gre vse ročno obrano grozdje v obdelavo v odličnem stanju in zagotavlja kakovostno predelavo in pridelavo vina.

Povezuje nas ljubezen do  vina, skupna strast do vinarske tradicije, verjamemo v naše znanje in naša vina. Skupaj želimo ustvarjati najboljša vina, ki zadovoljijo še tako zahtevnega kupca.