Press Esc to close
 

SloveniaHolidays - Slovenščina SloveniaHolidays - English SloveniaHolidays - Deutsch SloveniaHolidays - Italiano

Novice

Prejmi najboljše ponudbe na svoj e-naslov:

Želim prejemati:


SloveniaHolidays.com > Poudarjene vsebine

Natisni Pošlji-prijatelju

Udobno vrtno pohištvo za vašo počitniško destinacijo

Kraj, kjer radi preživljamo svoje proste dneve ali tedne, je lahko naravnost sanjski, seveda pa je veliko odvisno tudi od tega, kako ga uredite. S premišljeno opremo in smiselno razporeditvijo vseh elementov lahko ustvarite čudovit košček pod soncem, ki vas vsakič znova vabi, da tam preživite lepe trenutke.
Udobno vrtno pohištvo za vašo počitniško destinacijo

 

 

 

 

 

 

 

Zunanje pohištvo, ki krasi okolico vaše počitniške hišice, njeno teraso, morda celo zunanjost vaše počitniške prikolice ali potovalnega vozila, se lahko povsod obnese nravnost odlično – ne glede na to, kje ste.

Izredno pomembno si je namreč ustvariti kotiček, kjer se lahko po napornih in natrpanih tednih ali mesecih posvetite le sebi. Da, beseda dopust marsikomu zvabi nasmeh na ustnice, a še lepši je lahko, če si ga uredite povsem po svojih željah. Omislite si kvalitetno vrtno pohištvo, se zleknite nanj s skodelico čaja ali dišeče kave v rokah ter se prepustite trenutku. Če pa ste v dvomih in ne veste, na kakšen način vrtno pohištvo izbirati in kaj bi bilo primerno za vas, smo vam v nadaljevanju pripravili kratek vodič.

 

Kaj upoštevati, ko izbirate vrtno pohištvo za svojo počitniško hišico?

Destinacija, kjer preživljate svoje proste dneve, vam mora biti pisana na kožo. Veliko naredi že samo okolje, v katerega je vaš ljubi kotiček umeščen, dodatno piko na i pa lahko seveda ustvarite sami – s premišljeno izbiro vrtnega pohištva, med katero zagotovo spadajo tudi seti vrtnega pohištva.

Na kaj je torej treba biti pozoren?

 • Izbira trajne vrste, ki se zoperstavijo vsem vremenskim vplivom.
 • Izbira elegance: pohištvo bo zagotovo trajalo dlje, če vam bo izjemno všeč.
 • Vrtno pohištvo mora biti seveda tudi funkcionalno. Udobje in funkcije za razne nastavitve so nujni, če želimo, da sami in prav tako naši gostje uživajo popolnoma sproščeni in sedijo udobno.
 • Izberite material, ki ga boste enostavno vzdrževali in vam ne bo treba skrbeti, da se vanj vpije kakšna umazanija ali prah.
 • Da pa boste svoj kotiček za oddih dvignili še višje, pa je odlično, če izberete privlačno vrtno pohištvo, ki se bo skladalo z dekorjem v zunanjosti in ga bodo vsi z največjim veseljem uporabljali.

 

Kako pravilno izbrati?

Da bo izbira pohištva nekoliko lažja, je najboljše, da si že ustvarite približno sliko, kako bi želeli, da je zunanjost vaše počitniške hišice ali druge dopustniške namestitve videti. Tako boste lahko izbralismernice in se razgledali med seti vrtnega pohištva, med katerimi je na voljo tudi vsestranska balkonska garnitura.

Vprašanja, ki bi vam lahko pomagala do lažje odločitve, so:

 • V kakšne namene se bo pohištvo uporabljalo? Bodo to zabavni večeri in druženja ali zgolj družinsko, morda samo za par?
 • Kakšna velikost je primerna za prostor? Koliko prostora potrebujete in kakšne dimenzije bi bile primerne?
 • Želen material in oblika.
 • Bo vrtno pohištvo pod streho, nadstreškom, morda tendo, ali bo izpostavljeno vsem vremenskim vplivom?

S takšnimi in podobnimi vprašanji boste prišli do zaključka, kjer si boste lahko odgovorili, ali zase potrebujete vrtno pohištvo samostojno, ali so potrebni seti vrtnega pohištva. Zagotovo pa vam bo počutje izboljšala nova garnitura, ki bo izdelana naravnost po vaših željah.

Seti vrtnega pohištva se odlično obnesejo kjer koli

Vse od pomladi do pozne jeseni je čas, ko se lahko mirno sproščamo na prostem. Mnogi prisegajo na obmorske destinacije, spet drugi bolj ljubijo gore, mir ali odmaknjenost od vrveža. Ob petju ptic, nežnega vetrca ter v odlični družbi pozabimo na težave ter se naužijemo novih moči za delovne ter druge podvige.

Ker se na dopustu pogosto tudi dobro obeduje, je pomembno poznati prednosti, ki jih prinašajo seti vrtnega pohištva. Če izberete popolno vrsto zase, vas bo ta naravnost navdušila. Pozorni bodite na:

 • Vizualen element: kar pomeni, da odlično popestri in polepša videz zunanjega kotička, namenjenega druženju ali udobnemu sončenju;
 • Različni stili: ker so na voljo različni moderni stili, si lahko izberete čisto svojega in ga dopolnite s prikupnimi dodatki za odlično počutje.
 • Kakovostni materiali: ker so to dodatki, ki so namenjeni zunanji uporabi, so temu primerno izdelani iz trpežnih materialov, ki vzdržijo vremenske standarde.
 • Seti vrtnega pohištva, ki spremenijo zunanji prostor v zasebno oazo sprostitve z izbranimi funkcionalnostmi.

 

Za svoj oddih izberite le najboljše

Ste si že zamislili, kakšno vrtno pohištvo bi vaši počitniški destinaciji dalo tisto češnjo na tortici? Izbira je velika, pomembne pa so le vaše želje. Tako se lahko odločate med rustikalnim ali klasičnim stilom, na voljo so vam seveda tudi bolj moderni in elegantnejši. Vsekakor je pametno vedeti, da si je za pogoste obiske dobro omisliti večjo vrtno garnituro, če najpogosteje dopustujete v paru, pa bi vam morda zadoščali manjši seti vrtnega pohištva. V vsakem primeru boste v spletni trgovini VidaXL.si našli veliko kakovostnih izdelkov, ki so ustvarjeno za to, da vam omogočijo udobno sprostitev ne glede na kraj in čas vašega oddiha.