Press Esc to close
 

SloveniaHolidays - Slovenščina SloveniaHolidays - English SloveniaHolidays - Deutsch SloveniaHolidays - Italiano

Novice

Prejmi najboljše ponudbe na svoj e-naslov:

Želim prejemati:


SloveniaHolidays.com > Poudarjene vsebine

Natisni Pošlji-prijatelju

Gorska brunarica na Krvavcu

Čudoviti gorski brunarici Alpinka 1 in Alpinka 2 se nahajata na Krvavcu s prekrasnim pogledom na Alpe s Triglavom. Odlično izhodišče za družinske izlete, sprehode v naravi, nabiranje gob in zelišč, planinarjenje ter gorsko in cestno kolesarjenje ter nov velik adrenalinski park. Brunarici sta primerni za vse, ki obožujejo mir in neokrnjeno naravo.
Gorska brunarica na Krvavcu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Brunarici Alpinka 1 in Alpinka 2
se nahajata na robu smučišča na Kriški planini na smučišču Krvavec, na obronku gozda, z odprtim pogledom na Alpe s Triglavom. Pravi gorski brunarici na Krvavcu sta kompletno na novo opremljeni na višjem nivoju 4* v stilnem masivnem lesu.

Večja Alpinka 1 nudi udobno namestitev za 6 oseb + 2 otroka. V brunarici sta dve ločeni spalnici. Ena je večja za dve dvojni postelji in z možnostjo dodatnega ležišča. Na galeriji dnevnega prostora je raztegljiv nov vzmeten kavč za dve osebi. V obeh nadstropjih je tudi kopalnica. Kuhinja je kompletno visoko komfortno opremljena.

 

 

 

Alpinka 1 - prosti termini v poletnih mesecih:
1.7. do 15.7.
22.7. do 29.7.
5.8. do 31.8.

Pošlji povpraševanje ->
  
Manjša Alpinka 2 nudi udobno namestitev za 4 osebe + 2 otroka. V brunarici sta dve ločeni spalnici z dvojno posteljo in možnostjo dodatnega ležišča. V obeh nadstropjih je tudi kopalnica. Kuhinja je kompletno visoko komfortno opremljena.

 


 


Alpinka 2 - prosti termini v poletnih mesecih:
1.7. do 11.7.
25.7. do 5.8.
19.8. do 31.8.


Pošlji povpraševanje ->
Ogrevanje v hiši je na drva, v toplozračnem zaprtem kaminu, ki ogreva vse prostore.

Pred hišo je velika odprta sončna terasa. Ob brunarici zunaj je kamnit žar, velik lesen masiven šank in prostor za piknike. Za hišo pa se nahaja zaprt pokrit zastekljen prostor za športne aktivnosti, prostor za drva in številno športno opremo.

Našim gostom je na voljo veliko poletnih otroških igrač, otroško gorsko kolo, gugalnica na drevesu, oprema za badminton, pikado, veliko različnih žog in peskovnik s kupom igrač za najmlajše. Posebnost brunarice je lesena hiška na drevesu.


Brunarica je odlično izhodišče za družinske izlete, sprehode v naravi, nabiranje gob in zelišč, planinarjenje ter gorsko in cestno kolesarjenje. V poletnem času je na voljo tudi nov velik adrenalinski park, ki je zelo zanimiv za otroke in odrasle.

V brunarici je za goste brezplačen neomejen brezžičen internet.

Brunarica je primerna za vse, ki obožujejo mir, neokrnjeno naravo kot tudi za družinska, prijateljska ali romantična srečanja.

 
Lokacija:
Brunarica Alpinka se nahaja na robu smučišča na Kriški planini na Krvavcu, na višini 1.500 m, ob robu čudovitega smrekovega gozda na samem in je oddaljena le 100 m od prvih žičnic smučarskega centra Krvavec. Blizu hiše je brezplačna otroška žičnica za učenje. Alpinka na Krvavcu je oddaljena le dobre pol ure vožnje od mednarodnega letališča Jože Pučnik od koder vam lahko zorganiziramo prevoz ali 45 minut vožnje z avtomobilom od Ljubljane.


Dostop do brunarice:

Poleti se lahko pripeljete z avtom čisto do hiše, pozimi v snegu pa 30 m stran. Pozimi v večjem snegu je možen prevoz do hiše z motornimi sanmi od zgornje postaje kabinske žičnice ali večjega parkirišča nižje ob cesti.

Pošlji povpraševanje ->

Brunarica Alpinka Krvavec. Brunarica Krvavec. Apartma Krvavec.