Press Esc to close
 

SloveniaHolidays - Slovenščina SloveniaHolidays - English SloveniaHolidays - Deutsch SloveniaHolidays - Italiano

Novice

Prejmi najboljše ponudbe na svoj e-naslov:

Želim prejemati:

sloveniaholidays novice
akcijske ponudbe namestitev
kolesarske novice
smučarske novice
ponudbe primerne za družine

kolesarske poti slovenija

SloveniaHolidays.com > Poudarjene vsebine

Natisni Pošlji-prijatelju

Divjačina na najbolj slasten način

Ko se enkrat oglasiš v gostilnici Falkenau, se lahko samo še vračaš. S prijatelji seveda. In vedno znova bo obisk prijetno presenečenje.

Divjačina na najbolj slasten način

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ne le, da je hrana vedno sveža in pripravljena na najbolj kakovosten način, na kar so v gostilnici ponosni, vedno se tudi kaj novega dogaja. Prav vsak mesec vas bodo presenetili z dnevom posebnih jedi. Pa naj predstavijo mehiško kuhinjo ali prekmurske dobrote.

 

Daleč naokoli gostilnica Falkenau slovi po okusno pripravljenih ribah, pa vseh mesnih jedi, da posebej zapeljivega vonja žara ne omenjamo posebej. Sladokusci prisegajo na domače sladice. Vina vrhunskih vinarjev s kar treh vinorodnih območij je moč izbirati ob pomoči izkušenega osebja.

 

Če si boste za svojo družbo zaželeli svoj prostor, ne bo nobenih težav. Ponudili vam bodo tudi slow food, če se bo našlo več časa za uživanje v dobrotah gostilnice Falkenau. Prav tako vas lahko razveselijo z dobavo hrane na dom ali pač na lokacijo, kjer se boste dobili v večji družbi. Catering je nova ponudba gostilnice Falkenau.

 

Pomislili so tudi na otroke, ki se dolgega sedenja kmalu naveličajo. Igral je toliko, da bo le sem in tja zadostoval pogled na razposajene otroke, potem pa boste v družbi odraslih lahko mirno nadaljevali s pogovorom.

 

   

 

V gostilnici Falkenau vas gostijo prav vse dni v tednu. Ko pa bo dovolj sonca, odprejo veliko teraso sredi prelepega gozdička, ki že sama vabi, da se ustavimo in kar najbolje poskrbimo za svoj želodec.