Press Esc to close
 

SloveniaHolidays - Slovenščina SloveniaHolidays - English SloveniaHolidays - Deutsch SloveniaHolidays - Italiano

Novice

Prejmi najboljše ponudbe na svoj e-naslov:

Želim prejemati:


SloveniaHolidays.com > Poudarjene vsebine

Natisni Pošlji-prijatelju

Čarobni dan v Parku Tivoli

Čarobna paličica bo tudi letos obarvala stojnice, odrsko dogajanje in številne aktivnosti v Parku Tivoli, v nedeljo, 10.6. 2018 od 10. ure dalje. Pričakujejo vas številne delavnice, bogat glasbeni in plesni program ter veliko ugodnosti za celo družino.
Čarobni dan v Parku Tivoli

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dogodek bo ponudil nastope slovenskih pevskih in plesnih ustvarjalcev, manjkalo pa ne bo tudi nastopov raznih klubov in atraktivnih predstav. Na odru vas bodo med drugim zabavali tudi Regina, Glasbena šola Muzikaviva, atraktivni Dunking Devils, in številki ostali.

Otroci se bodo lahko preizkusili v angleški abecedi, se sprostili z otroško jogo, si zašivali svoj unikaten obesek za ključe in še mnogo drugega. Na svoj račun bodo prišli tudi ljubitelji živali, saj ne bo manjkalo konjev in ostalih štiri-in manj nožnih prijateljev.

Čarobni dan nosi dobrodelno noto; v sodelovanju s klubi in društvi, ki bodo prisotna na dogodku, bomo omogočili obiskovanje izvenšolskih dejavnosti socialno ogroženim otrokom.

 

 

Pripravljamo pa tudi akcijo 1=1; v sodelovanju z različnimi turističnimi ponudniki vam omogočamo obiske po ceni 1 odrasla vstopnica = 1 družina!

 

Obiskali boste lahko, med drugim, Park vojaške zgodovine Pivka, Tehniški muzej Slovenije, ali pa se zapeljali z Barko Ljubljanico.

 

Prijave za kupon ugodnosti in več informacij o dogodku na www.carobnidan.si