Press Esc to close
 

SloveniaHolidays - Slovenščina SloveniaHolidays - English SloveniaHolidays - Deutsch SloveniaHolidays - Italiano

Novice

Prejmi najboljše ponudbe na svoj e-naslov:

Želim prejemati:


SloveniaHolidays.com > Poudarjene vsebine

Natisni Pošlji-prijatelju

Čarobna simfonija v Arboretumu Volčji potok

27. maja 2018, od 10. ure dalje, se bo Arboretum Volčji Potok prelevil v čaroben dogodek za generacijo 40+; manjkalo ne bo slovenskih glasbenih poslastic, odlične kulinarike in zanimivih aktivnosti ter delavnic na temo zdravega življenja, prostega časa, vrtnarjenja, kulinarike in še marsičesa!
Čarobna simfonija v Arboretumu Volčji potok

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Obiskovalci si bodo lahko, poleg lepot samega Arboretuma Volčji Potok, ki bo v polnem razcvetu, ogledali tud zanimive stojnice sodelujočih, se udeležili delavnic, predavanj in brezplačnih meritev.

Cel dan boste lahko uživali v poslušanju glasbenih poslastic, med katerimi so tudi skupina Pepel in kri, Alenka Gotar, Slavko Ivančič, Nuša Derenda in ostali.

Sprehodili se boste lahko mimo živahnih stojnic s predstavitvami klubov in društev, delavnicami, demonstracijami in predavanji. V kulinaričnem kotičku vas pričakujejo različni ponudnike hrane in pijače, z okusnimi prigrizki in obroki. V zanimivih delavnicah boste lahko izpopolnili svoja vrtnarska znanja, osvežili znanja tujih jezikov, uživali v kakšni plesni točki ali pa se preizkusili v športnih dejavnostih.

 

Vstopnina za člane kluba Čarobna simfonija znaša 6,8 eur, vsak pa prejme tudi paket presenečenja. Prijave v Klub Čarobna simfonija in na sam dogodek so možne na www.carobnasimfonija.si.