Press Esc to close
 

SloveniaHolidays - Slovenščina SloveniaHolidays - English SloveniaHolidays - Deutsch SloveniaHolidays - Italiano

Novice

Prejmi najboljše ponudbe na svoj e-naslov:

Želim prejemati:


SloveniaHolidays.com > Poudarjene vsebine

Natisni Pošlji-prijatelju

Brunarica na Krvavcu - še prosta med zimskimi počitnicami!

Od 17.2. do 23.2. je še prosta brunarica Alpinka (6+2) na Krvavcu. Brunarica je oddaljena od smučišča Krvavec le 100 m. Preverite še ostale proste termine ->
Brunarica na Krvavcu - še prosta med zimskimi počitnicami!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Brunarici Alpinka 1 in Alpinka 2 se nahajata na robu smučišča na Kriški planini na smučišču Krvavec, na obronku gozda, z odprtim pogledom na Alpe s Triglavom. Pravi gorski brunarici na Krvavcu sta kompletno na novo opremljeni na višjem nivoju 4* v stilnem masivnem lesu.

 

Večja Alpinka 1 nudi udobno namestitev za 6 oseb + 2 otroka. V brunarici sta dve ločeni spalnici. Ena je večja za dve dvojni postelji in z možnostjo dodatnega ležišča. Na galeriji dnevnega prostora je raztegljiv nov vzmeten kavč za dve osebi. V obeh nadstropjih je tudi kopalnica. Kuhinja je kompletno visoko komfortno opremljena.

 

Prosti zimski termini:
17.2. - 23.2. 2018
4.3. - 9.3. 2018
9.3. - 24.3. 2018
Po 2.4. 2018 dalje

Več informacij -> Manjša Alpinka 2 nudi udobno namestitev za 4 osebe + 2 otroka. V brunarici sta dve ločeni spalnici z dvojno posteljo in možnostjo dodatnega ležišča. V obeh nadstropjih je tudi kopalnica. Kuhinja je kompletno visoko komfortno opremljena.

 

Prosti zimski termini:
 7.1. - 22.1. 2018
27.1. - 3.2. 2018
3.3. - 24.3. 2018
Po 1.4. 2018 dalje

Več informacij -> 


Ogrevanje v hiši je na drva, v toplozračnem zaprtem kaminu, ki ogreva vse prostore.

Pred hišo je velika odprta sončna terasa. Ob brunarici zunaj je kamnit žar, velik lesen masiven šank in prostor za piknike. Za hišo pa se nahaja zaprt pokrit zastekljen prostor za športne aktivnosti, prostor za drva in številno športno opremo z grelci za pancerje. Našim gostom je na voljo brezplačno več sani, bobov, snežnih lopatk, zimsko poletnih otroških igrač, otroško gorsko kolo, gugalnica na drevesu, oprema za badminton, pikado, veliko različnih žog in peskovnik s kupom igrač za najmlajše. Posebnost brunarice je lesena hiška na drevesu.

V brunarici je za goste brezplačen neomejen brezžičen internet.

Brunarica je primerna za vse, ki obožujejo mir, neokrnjeno naravo kot tudi za družinska, prijateljska ali romantična srečanja.

 

Pošljite povvpraševanje -> 

ali pokličite na tel.št.: 051 242 927.