Press Esc to close
 

SloveniaHolidays - Slovenščina SloveniaHolidays - English SloveniaHolidays - Deutsch SloveniaHolidays - Italiano

POIŠČI NAMESTITEV:


7 razlogov zakaj rezervirati na SloveniaHolidays.com
  • Rezervacija brez provizije
  • Plačilo ob odhodu
  • Zagotovljene ugodne cene
  • Možnost spremembe rezervacije
  • Rezervacija v treh korakih
  • Velika izbira namestitev
  • Komentarji gostov
Novice

Prejmi najboljše ponudbe na svoj e-naslov:

Želim prejemati:


Odkrivanje Triglavskega narodnega parka


Odkrivanje Triglavskega narodnega parka - 6-dnevni paket

Triglavski narodni park boste doživeli drugače. Predvsem boste uživali, spoznali nekaj novih vam podobnih ljudi in se zabavali v norih pustolovščinah. S starimi in novimi prijatelji se boste poizkusili na kulinarični delavnici, sami iskali in fotografirali naravne pojave, uživali v vožnji z raftingi, ter občudovali okolico iz razgledne točke, ki je še vsakega pustila brez besed. Da pa boste lahko kasneje opisali vaše občutke boste ob sproščenem klepetu poizkusili domačo, barvito kulinariko. Ogledali si boste vse pomembne znane znamenitosti, tako naravne kot kulturne. Ob le teh pa vas čaka posebna strokovna razlaga zelo zgovornega vodiča, s katerim se boste slej ko prej izvrstno ujeli in odlično naklepetali.

Povabi prijatelje in pojdi z nami!

Med največje znamenitosti v programu spadajo Blejski grad in otok, Vintgar, Slap Peričnik, Slap Savica, Bohinj, Kranjska gora in še nekatere manjše, ki vas bodo še najbolj navdušile, saj jih ne boste pričakovali. Odkrivali boste skrivnostne najlepše predele Triglavskega narodnega parka, ki so znani le domačinom in postali pravi pustolovci.Vedno pa se bo našel čas za kavo, pivo ali osvežilno pijačo ob katerih seveda spada vesel in zabaven klepet.

Obisk Slovenije ne bo minil brez prijetnih domačinov, ki vam bodo predstavili njihove navade in običaje, vas seznanili z domačo kulinariko in vas naučili nekaj njihovih več stoletij starih veščin.

Najbolj se boste zabavali v adrenalinskem parku in streljanju z lokom.

Vsa naša doživetja povezuje voda, ki je v Triglavskem narodnem parku čista kot solza.

Ste že kdaj poskusili piti vodo iz potoka ali slapa in ste se ob tem še zabavali?

Najdragocenejši biser na svetu je voda in tokrat definitivno vredna naziva, saj tako mrzle in čiste še niste pili. Ob najbolj vročih dnevih pa vam prijatelj ne bo zameril, če bi ga pahnili v potok, saj so božanski občutki, da na svetu še obstaja kotiček, ki je tako čist in pristen.

Za popestritev programa bodo najbolj korajžni lahko preizkusili orjaško gugalnico. Pri vsakem najmanjšem delčku popotovanja si boste lahko privoščili sproščen klepet ob kozarcu vina ali hladnega prigrizka in razpravljali o tem in onem. Saj veste kaj mislimo J.

Aktivnosti so pustolovske družabne, skrivnostne,in namerno pisane vam na kožo.

 

1.DAN

Prvi dan vam bomo postregeli z izvedbo kulinarične delavnice, kjer boste sami poskušali izdelati nekaj povsem novega in drugačnega, ter na koncu to tudi degustirali. Kasneje se odpravimo po poti Triglavske Bistrice do enega najlepših slapov Peričnik, ki ima posebnost, tam si bomo vzeli več časa za kavico in prijeten klepet. Da bo oddih res dopustniški ga bomo združili z ogledom ledeniškega jezera, ki je super postanek za fotografske navdušence. Po poti bomo našli podvodni svet reke Save, rusko kapelico in njeno zgodovino, ter poskusili svežo izvirsko vodo.

2. DAN

Drugi dan bo bolj živahen, na jutranjem sporedu bo vsekakor primeren rafting, kateremu sledi piknik kosilo in druženje, v popoldanskih urah pa si bomo pogledali Blejski grad, kjer si na terasi privoščite kavo in uživate, poskusite izdelati star kovanec ali si privoščite kozarček v vinski kleti. Na hitro bomo videli tudi grad Otok, Vile na Bledu, Titovo rezidenco z bogatimi poslikavami, sprehod skozi vrt mogočne graščine, Riklijevo vilo in njegovo zgodbo, ter nekaj drugih pomembnih znamenitost ob katerih je Bled dobil vrednost.

3. DAN

Tretji dan bo namenjen skupinskim aktivnim doživetjem. Pripravljena je pot, ki jo boste sami morali odkriti in iskati z le nekaj informacijami. Celoten dan je posvečen pustolovščinam v naravnih skritih kotičkih Slovenije. Stali boste na najvišje ležečem barju v Evropi, kjer najdete simbiotsko naravo in prečiščen zrak. Poiskali bomo tudi užitne gozdne sadeže.

4.DAN

Da popestrimo konec dopusta je prava izbira adrenalinski park, ki bo vseboval tudi različne naloge in aktivno sodelovanje s prijatelji ali skupino. Čas za razglabljanje o zanimivi izkušnji bo na voljo ob prijetnem sprehodu do slapov, kjer boste slišali tudi strokovno razlago in pomen slapov v slovenski književnosti. Sprehod skozi vas Studor bo v vas prebudil občutek, da živite nekaj sto let nazaj. Videli bomo tudi pokopališče prve svetovne vojne, cerkev sv.Janeza s freskami, 130 let star hudičev most, fužinarstvo, tipične toplarje, kozolce in še veliko več. Za konec vas čaka izdelava specifične domače hrane na eni izmed priljubljenih domačij, kjer boste lahko sebi izdelali tudi nekaj za domov, predvsem pa se bomo družili in prijetno nasmejali.

5.DAN

Odhod domov.

 

Cena izleta:
2 osebi: 736,82 €/osebo
3 osebe: 544,10 €/osebo
4 osebe: 477,75 €/osebo
5 oseb: 389,93 €/osebo
6 oseb: 351,39 €/osebo
7 oseb: 323,86 €/osebo
8 oseb: 303,21 €/osebo

Za večje skupine prosimo pošljite sporočilo na e-naslov: matjaz@acenta.si


6-dnevni rumeni paket vključuje:
-kulinarična delavnica
-prevozi
-strokovno vodenje
-Triglavska Bistrica
-Slap Peričnik
-Planinski muzej
-Pokljuka natečaj
-Oplenova hiša
-Slap Savica
-Blejski grad
-Fotonatečaj
-1x večerja
-Turistična kmetija + kosilo
-Triglavska bistrica
 

Za doplačilo po izbiri:
-adrenalinski park in Orjaška gugalnica = 29 EUR/osebo
-rafting = 37 EUR/osebo
-2x kosilo = 20 EUR/osebo
-nočitev = 48 EUR/dan/sobo


Na voljo so naslednje nastanitve:

• dvoposteljna soba z zajtrkom v hostlu: od 40 €/sobo/noč
• dvoposteljna soba z zajtrkom v zasebnih nastanitvah: od 53 €/sobo/noč
• apartma za 2 osebi: od 48 € dalje
• dvoposteljna soba z zajtrkom v Hotelu s 3 zvezdicami: od 93 €/sobo/noč
• dvoposteljna soba z zajtrkom v Hotelu s 4 zvezdicami: od 135 €/sobo/noč