Press Esc to close
 

SloveniaHolidays - Slovenščina SloveniaHolidays - English SloveniaHolidays - Deutsch SloveniaHolidays - Italiano

POIŠČI NAMESTITEV:


7 razlogov zakaj rezervirati na SloveniaHolidays.com
  • Rezervacija brez provizije
  • Plačilo ob odhodu
  • Zagotovljene ugodne cene
  • Možnost spremembe rezervacije
  • Rezervacija v treh korakih
  • Velika izbira namestitev
  • Komentarji gostov
Novice

Prejmi najboljše ponudbe na svoj e-naslov:

Želim prejemati:


SloveniaHolidays.com > Posebna ponudba > Novo na Rogli - Pot med krošnjami Pohorje

Natisni Pošlji-prijatelju

Apartma Arnika Rogla

Resnik NN, 3214 Zreče GSM: 00 386 31 672 198

Novo na Rogli - Pot med krošnjami Pohorje

Novo na Rogli - Pot med krošnjami Pohorje

Naš apartma se nahaja v bližini nove atrakcije na Rogli - Pod med krošnjami Pohorje!

 

Rogla

Če želite preživeti počitnice aktivno, je Rogla prav to kar iščete, letni čas ni pomemben.

Pot med krošnjami Pohorje

Pot, ki ponuja posebno doživetje narave, se začne na tleh na vrhu Rogle. Po približno dveh tretjinah poti doseže vrh na približno 35 metrov visokem razglednem stolpu. Celotna Pot med krošnjami Pohorje, vključno z razglednim stolpom, je prijazna invalidskim in otroškim vozičkom ter ponuja 360-stopinjski pogled daleč naokoli!

Smučanje in tek na smučeh

Pozimi se boste užitkom lahko predajali na snežnih strminah, ki se razprostirajo na približno 100 hektarjih vzdrževanih stez, ki so namenjene začetnikom, rekreativcem in tudi tekmovalcem. V okviru tekaškega centra Rogla, je urejenih več kot deset kilometrov prog za rekreativni in tekmovalni tek na smučeh.

Wellness

Pestrost ponudbe za preživljanje prostega časa na Rogli zaokrožujejo vsebine in prostori namenjeni sprostitvi in oddihu. Obojega se lahko naužijete v savnah (turška, finska, infrardeča, karbonska), plavalnem bazenu ter masažnih bazenih.

Ob najemu apartmaja Arnika vam nudimo možnost nakupa kart za kopanje in savnanje v Termah Zreče ali na Rogli s 30% popustom!

Šport v dvorani

Če vam po smučanju še ne zmanjka energije ste vabljeni v veliko športno dvorano, ki vam omogoča igranje košarke, rokometa, malega nogometa, odbojke in badmintona. Ponudbo dvoranskih aktivnosti dopolnjuje mala dvorana za borilne veščine, namizni tenis, squash ter sodobno opremljen fitnes z opremo Techno gym (uteži, naprave za kardio vadbo, kolo, tekaška steza, veslač in oprema za raztezanje). Za vse željne preizkusa svoje moči sta na voljo tudi novi umetni plezalni steni. Otroška (visoka 2,90 m) omogoča otrokom in začetnikom prosto gibanje brez varovanja; višja stena (9 m) pa je pravi izziv za rekreativce (plezanje z vrvjo).

Adrenalinsko sankališče Zlodejevo

Lahko se odpravite na adrenalinsko sankališče Zlodejevo - 1.360 m dolga zavita proga je pravi adrenalinski užitek. Sani so namenjene do 2 osebam in je primerna tako za otroke kot tudi odrasle. Najbolje od vsega pa je, da vam do vrha ni treba peš: skupaj s sanmi vas na hrib pripeljejo s sedežnico. OBRATUJE TUDI POZIMI.

Ob najemu apartmaja Arnika vam nudimo možnost nakupa kart za sankališče Zlodejevo s 40% popusta!

Pohodništvo na Rogli

Na Roglo ste vabljeni tudi poleti, ko se lahko odpravite na mnoge peš poti po Pohorju, tako da izletnikom nikoli ne zmanjka novih kotičkov za obiskovanje. Po nezahtevni pešpoti, se skoraj vsak obiskovalec odpravi do Lovrenških jezer, ki so pomembna naravna znamenitost.

V neposredni bližini je razgledni stolp, hitro pa prispete tudi do koče na Jurgovem.
Tudi Lovrenška jezera in Ribniška koča sta priljubljeni destinaciji pohodnikov.